Autor Política
18 març 2015 a 12:00

El PSC es reivindica com “l’únic partit seriós” per governar Badia

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

Eva Menor va ser presentada com a candidata a la reelecció

Eva Menor (segona per l’esquerra) aplaudeix al final de l’acte al costat d’altres alcaldables del PSC al Vallès Occidental // Imatge cedida pel PSC

Eva Menor (segona per l’esquerra) aplaudeix al final de l’acte al costat d’altres alcaldables del PSC al Vallès Occidental // Imatge cedida pel PSC

L’actual alcaldessa de Badia del Vallès, Eva Menor, es va entronitzar diumenge oficialment com la cap de llista del PSC a les properes eleccions municipals. La candidata a la reelecció va reivindicar la tasca del seu equip de govern al capdavant de l’Ajuntament i va definir el projecte socialista com el “més solvent i seriós de tots els que es presenten i l’únic capaç de fer avançar Badia. Menor va assegurar davant dels 200 militants que omplien l’Auditori que encara aquest repte amb “il·lusió i ganes”. “La ciutadania ens necessita”, va reblar.

L’alcaldessa va explicar que, per ella, tornar-se a presentar suposa “renovar” el seu compromís amb la ciutat. “Hem fet bona feina però encara s’ha de fer molt més”, va argumentar. Amb un to gairebé triomfalista i eufòric, Menor va prometre que seguirà treballant per impulsar el seu projecte, que considera “el millor de tots”, tant per l’equip que hi ha al darrere com per les solucions que planteja als problemes que encara pateix Badia. Sobre el programa, l’alcaldessa va assegurar que està “bastant enllestit” i va avançar que se sustentarà en dos eixos: participació ciutadana i transparència.

Menor va fer referències velades a l’actual desprestigi de la política i va explicar que ella l’entén com un “compromís amb la ciutadania que cal exercir amb honradesa i responsabilitat”. Abans de la candidata, van pujar a l’escenari quatre persones que es van encarregar de presentar-la de maneres diferents. Dues des de la vessant més professional i les altres explicant com és l’alcaldessa a nivell personal. A més, el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, també va assistir a l’acte per donar suport a la candidata socialista a la reelecció.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×