Autor Cultura
31 març 2015 a 14:30

Els Ganàpies realitzen la millor actuació de la temporada a la Diada del seu 20è aniversari

4 Flares 4 Flares ×
Escoltar

Descarreguen el vano de 5 sis anys després

El vano de 5 dels Ganàpies // Imatge cedida pels Ganàpies de la UAB

El vano de 5 dels Ganàpies // Imatge cedida pels Ganàpies de la UAB

El passat dijous 26 de març va tenir lloc la Diada del 20è Aniversari dels Ganàpies de la UAB, on els van acompanyar els Bergants del Campus de Terrassa, els Emboirats de la UVic i els Trempats de la UPF.

La jornada va ser molt intensa i es va iniciar a la Plaça Cívica amb el tradicional Torneig de Botifarra, que en aquesta ocasió es van adjudicar els terrassencs Marcos Ameijeiras i Jaume Maeso. Tot seguit van tenir lloc els parlaments commemoratius de la diada, a càrrec de Sílvia Carrasco, com a representant de la UAB, i de Pol Sarrau i Sergio Quesada, president i cap de colla dels Ganàpies de la UAB, respectivament. Tots tres van destacar els nombrosos valors positius que aporten els Ganàpies de la UAB, que són la cooperació, la renovació i el fet de fer arribar a tothom la cultura popular, així com la relació que s’estableix entre estudiants de diverses facultats.

Després dels parlaments va començar l’actuació castellera. A la primera ronda, els Ganàpies van desxarregar el 5 de 6, un castell que permet sempre el rodatge i l’estrena de diferents castellers. A la segona ronda van descarregar amb solvència el 4 de 7, el primer del segon tram de la temporada, un fet que va fer esclatar l’eufòria la Plaça Cívica. El tercer castell de la jornada per als Ganàpies va ser el 7 de 6.

Per tancar la que seria la millor actuació de la temporada, els de Bellaterra van realitzar un vano de 5, una estructura que no descarregaven des del 10 de desembre de 2009.

4 Flares Twitter 3 Facebook 1 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 4 Flares ×