Autor Futbol
27 Març 2015 a 10:30

Emotiva concentració al camp del Cerdanyola FC per dir l’últim adéu a Marc Badia

Era l’entrenador de l’Infantil F i el segon de l’Aleví A

Centenars de persones vinculades al Cerdanyola FC van reunir-se per acomiadar en Marc // Imatge cedida pel Cerdanyola FC

Centenars de persones vinculades al Cerdanyola FC van reunir-se per acomiadar en Marc // Imatge cedida pel Cerdanyola FC

El Cerdanyola FC va perdre, el passat dimecres, un membre del club, en Marc Badia, de només 18 anys d’edat. Ahir a la tarda, a les 19.30h, centenars de jugadors i jugadores, així com entrenadors, coordinadors, membres del club, famílies, socis i aficionats del Cerdanyola FC van reunir-se a la Bòbila per tal de recordar-lo.

Centenars de persones s’aplegaven al voltant del cercle central del camp, guardant silenci. El president de l’entitat, Felipe López, va dirigir unes paraules en record d’en Marc entre llàgrimes.

Marc Badia era l’entrenador de l’Infantil F i el segon de l’Aleví A. Just al centre de la rotllana, els jugadors que ell entrenava s’abraçaven i van mostrar les pancartes que havien preparat per al seu míster. Amb ells, una samarreta del Cerdanyola FC amb el dorsal 16 i el seu nom.

Els membres del club presents van guardar cinc minuts de respectuós silenci. Per al Cerdanyola FC, en Marc Badia era un membre que reunia tots els valors, un amic, un entrenador, un jugador i una gran persona.

Switch to mobile version