Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
25 Març 2015 a 08:00

La Biblioteca Central de Cerdanyola

Biblioteca Central (Sala Polivalent) // Foto: Judit Josa

Biblioteca Central (Sala Polivalent) // Foto: Judit Josa

El proper 28 de març s’inaugurarà la Biblioteca Central de Cerdanyola. D’aquesta manera s’acomiadarà l’equipament de Ca n’Altimira i es posarà en marxa aquesta nova biblioteca situada a la plaça Enric Granados.  Aquí en podem veure la Sala Polivalent.

Des del Cerdanyola Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Cerdanyola del Vallès o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia (indicant la ciutat). Les podeu enviar a fotolectors@catalunyainforma.com.

Switch to mobile version