Autor Societat
31 març 2015 a 17:00

L’Ajuntament de Montcada presenta el projecte d’urbanització de la zona de Valentine i Intorsa

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

Es preveu construir uns 148 habitatges de protecció oficial

L'alcaldessa accidental, M. Carmen Porro, i el president de l'Àrea Territorial, Juan Parra, amb els arquitectes i representants de l'Associació de Veïns de La Ribera per presentar-los el projecte d'urbanització als terrenys de fàbrica Valentine i d'Intorsa // Imatge cedida per l'Ajuntament de Moncada i Reixac

L’alcaldessa accidental, i el president de l’Àrea Territorial amb els arquitectes i representants de l’Associació de Veïns de La Ribera // Imatge cedida per l’Ajuntament de Moncada i Reixac

L’alcaldessa accidental de Moncada i Reixac, M. Carmen Porro, i el president de l’Àrea Territorial, Juan Parra, acompanyats d’arquitectes municipals, es van reunir ahir dilluns al matí amb representants de l’Associació de Veïns de La Ribera per presentar-los el projecte d’urbanització als terrenys de l’antiga fàbrica Valentine i d’Intorsa.

Durant la reunió els representants municipals van explicar que el pla de millora urbana preveu en l’espai que ocupava la fàbrica de pintures un total de 19.000 m2 destinats a zones verdes públiques, 7.200 m2 a equipaments públics -entre els quals es preveu la possibilitat d’ampliació de l’IES La Ribera-  i 4.800 m2 per a locals comercials.

El projecte també destina terreny per a 482 habitatges, dels quals el 30% seran de protecció pública, i la cessió a l’Ajuntament d’una parcel·la de més de 2.000 m2 per a la construcció d’uns 100 habitatges de protecció oficial.

Pel que fa als terrenys que ocupava l’empresa Intorsa, el pla de millora preveu més de 3.000m2 per a noves zones verdes públiques -que, a més, permetria incorporar una ampliació del Parc de les Aigües-, ampliar els carrers dels Horts i de les Aigües per crear noves places d’aparcament i destinar 1.900 m2 de superfície per a nous locals comercials. També es preveu la possibilitat de construir 160 habitatges. D’aquests, el 30% seran habitatges amb protecció pública (el 20% de protecció oficial i el 10% de preu concertat). A més, es contempla la cessió a l’Ajuntament d’una parcel·la per a la construcció d’uns 16 habitatges.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×