Autor Política
20 Març 2015 a 13:00

Manuel Buenaño presenta la campanya “Reacciona! Por una Cerdanyola mejor”

L’alcaldable del PP agraeix la participació ciutadana

manuel buenaño

Manuel Buenaño fent la presentació de la campanya // Imatge cedia pel PP de Cerdanyola

Manuel Buenaño, candidat del PP a l’alcaldia de Cerdanyola, va presentar ahir la campanya “Reacciona! Por una Cerdanyola mejor” un lema escollit per la formació després de recollir les diferents propostes que els han fet arribar els ciutadans durant les darreres setmanes tant a la seva seu com a les carpes que han instal·lat els populars a diversos punts de la ciutat.

En aquest sentit Buenaño va manifestar que “un cop recollides aquestes propostes i sent possible solucionar-les, el millor lema possible que hem trobat és REACCIONA, i per això, li demanem a tots els ciutadans de Cerdanyola que reaccionin per trobar una Cerdanyola molt millor que l’actual i apostin per el canvi que els oferim des de la nostra candidatura”.

El candidat del PP va assegurar també que “la principal conclusió que hem rebut dels ciutadans de Cerdanyola és que estan cansants del mal estat en que es troben les voreres. Consideren que el servei de neteja és un autèntic desastre, falten equipaments esportius, la seguretat en moltes zones del municipi deixa molt que desitjar. Al mateix temps es queixen del IBI tant car que han de pagar”.

Finalment, l’alcaldable del Partit Popular va sol·licitar als ciutadans de Cerdanyola que “reaccionin davant 36 anys de desgovern del PSC i ICV, que han comptat amb la complicitat de CiU i ERC. Cerdanyola porta 36 anys de retard, si la comparem amb municipis veïns, en instal·lacions esportives, en equipaments per a la gent gran… Per això devem dir prou d’enganys, de programes incomplerts i d’una vegada per totes devem reaccionar, perquè una altra Cerdanyola és possible a partir del 24 e maig”.

Switch to mobile version