Autor Societat
31 març 2015 a 10:00

Montcada i Reixac compta amb un punt SIDH

2 Flares 2 Flares ×
Escoltar

El Servei atendrà els ciutadans del municipi, de Cerdanyola i de Ripollet

Acte de presentació del SIDH // Imatge del web Gencat.cat

Acte de presentació del SIDH // Imatge del web Gencat.cat

Ahir es va presentar el nou punt del Servei d’Intermediació en Deutes de l’Habitatge (SIDH) a Montcada i Reixac. El Servei s’ha creat gràcies a la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Montcada i Reixac, l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i el Col·legi d’Advocats de Sabadell. El punt SIDH de Montcada atendrà els ciutadans del municipi, a més dels de Cerdanyola i Ripollet

La presentació ha comptat amb la presència de Josep Oliva, diputat de Benestar Social, Salut Pública, Consum, Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona; M. Carmen Porro, alcaldessa accidental de Montcada i Reixac; Carles Sala, secretari d’Habitatge i Millora Urbana del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, i Juan Antonio García Cazorla, degà del Col·legi d’Advocats de Sabadell.

El Servei és fruit de la coordinació amb Ofideute, el servei de mediació hipotecària de la Generalitat de Catalunya, i té com a principal objectiu augmentar i estendre els punts d’atenció a les famílies que tenen problemes per afrontar els deutes hipotecaris, a més d’establir una acció coordinada i un model i circuit únics de mediació en tot el territori de la demarcació. Al desembre de 2012 la Generalitat i la Diputació ja van signar un conveni per coordinar els serveis de mediació hipotecària amb què comptaven les dues administracions. Amb la signatura d’aquest conveni, el servei Ofideute es coordina amb el SIDH de la Diputació.

2 Flares Twitter 0 Facebook 2 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 2 Flares ×