Rostes de Santa Teresa (Torrijas)
Ingredients:
- Pa per torrijas uns 350 grams
- Ous 3 o 4
- Claus un grapat
- Vi blanc mig llitre
- Aigua
- Mel al gust, sucre
- Oli d’oliva
Preparació:
Per començar posarem a escalfar un cassó amb la mel, un gotet d’aigua i un grapat de claus i ho deixem fins que es dilueixi la mel i quedi de forma més líquida. D’altra banda agafa un recipient barreja el vi amb un got d’aigua. I en un bol gran bat els ous.
Posa una paella amb oli d’oliva verge extra a escalfar.
Quan l’oli estigui calent, hem de mullar les llesques en el vi rebaixat amb aigua, ben empapades perquè agafin gust, però sense que es trenqui el pa.
Ho passem després per l’ou batut, escorrem i tirem a la paella. Fregir totes les llesques bé per ambdós costats, i al treure-les vas col·locant en un recipient ampli fins que es refredin una mica.
Quan acabis de fregir totes les llesques , les vas col·locant en una safata i li tiras la mel per sobre i el sucre a gust de cadascum
Espera que es refredin bé per menjar-les, ja que així estaran més riques, perquè a més els sabors s’hauran barrejat millor.
Rostisseria “La Tieta”