Autor Atletisme
14 abril 2015 a 12:00

Aquest diumenge es disputarà la Cursa Badia 2015

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

Les inscripcions encara estan obertes

CARTEL_cursa_Badia

El proper diumenge tindrà lloc a Badia del Vallès la Cursa Badia 2015. Les inscripcions encara estan obertes  tant en la modalitat de 10 quilòmetres com a la Cursa Popular, de 3.5 Km, així com en les diferents modalitats per a infants.

Les inscripcions es poden realitzar a la web www.lacursabadia.com o presencialment al Complex esportiu de Badia.

Els preus de les inscripcions per a la Cursa badia 10 Km és de 12 euros i per la Cursa Popular és d’1 euro (voluntari). Part de la recaptació es destinarà a l’Associació Contra el Càncer de Badia del Vallès. La participació en les curses infantils és gratuïta.

La cursa està organitzada per  l’Ajuntament de Badia, el Club Esportiu Are You Ready i Comac SL.

El proper diumenge tindrà lloc a Badia del Vallès la Cursa Badia 2015. Les inscripcions encara estan obertes  tant en la modalitat de 10 quilòmetres com a la Cursa Popular, de 3.5 Km, així com en les diferents modalitats per a infants.

Les inscripcions es poden realitzar a la web www.lacursabadia.com o presencialment al Complex esportiu de Badia.

Els preus de les inscripcions per a la Cursa badia 10 Km és de 12 euros i per la Cursa Popular és d’1 euro (voluntari). Part de la recaptació es destinarà a l’Associació Contra el Càncer de Badia del Vallès. La participació en les curses infantils és gratuïta.

La cursa està organitzada per  l’Ajuntament de Badia, el Club Esportiu Are You Ready i Comac SL.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×