Autor Cultura
16 Abril 2015 a 14:00

Arriba la 6a edició de la Mostra de Teatre i Música de Badia

Funcions teatrals i concerts de música

 

Imatge del web de l'Ajuntament de Badia del Vallès

Imatge del web de l’Ajuntament de Badia del Vallès

Aquest diumenge comencen les activitats de la 6a edició de la Mostra de Teatre i Música de Badia, que durant els mesos d’abril i maig oferirà diverses funcions teatrals i concerts de música per a tots els gustos.

 L’Auditori Municipal acollirà les representacions de les obres El Casting (grup de teatre Maikamente), Locas Resto Bar (grup de teatre Flash), Terra Baixa (alumnes de l’IES Badia del Vallès) i Verónica (grup de teatre de Dones per la Igualtat).

Les actuacions musicals es podrà gaudir d’un concert coral de música sacra a càrrec de la Coral Ginesta del Vallès oferirà, de l’espectacle anomenat Tributos del Rock & Pop per part de l’Agrupació Musical de Badia del Vallès així com del concert acústic del cantant de Santa Coloma de Gramenet José Luis Lozano.

Els més joves tenen una cita a la Sala Roja amb el triple concert dels grups The Ewan’s, Rockstone i Límite.

Més informació aquí

Switch to mobile version