Autor Cultura
22 Abril 2015 a 17:00

Arriba la XXV Fira del Llibre de Sant Jordi a Montcada

Hi haurà unes 50 parades d’entitats, partits, llibreries i floristeries

Fira del LLibre per Sant Jordi a Montcada i Reixat // Imatge cedida per l'Ajuntament de Montcada i Reixac

Fira del LLibre per Sant Jordi a Montcada i Reixat // Imatge cedida per l’Ajuntament de Montcada i Reixac

La XXV Fira del Llibre per celebrar Sant Jordi al municipi de Montcada i Reixac, organitzada per l’Ajuntament, tindrà lloc demà  dijous, 23 d’abril, entre el carrer Major i la plaça de l’Església, els emplaçaments habituals.

Una cinquantena de parades entre entitats, partits polítics i d’establiments comercials: llibreries, floristeries, d’artesania i d’alimentació, donaran vida i color a la jornada festiva i tradicional.

També hi haurà altres activitats de dinamització cultural, paral.leles al tradicional passeig de parades:

  •  – Les biblioteques muntaran durant tot el dia, de 10.30 a 20 h, el Racó de contes, un espai pensat per als més petits.
  • – A partir de les 16.30 h i fins les 19 h, hi haurà tallers infantils de complements del programa informàtic photoshop, de litografies i de mosaics de Sant Jordi.
  • – A partir de les 17 h es farà un taller juvenil de monòlegs, a càrrec del monologuista Jordi Merca.
  • – També el dia 23 es farà un taller de titelles de dit al Centre Cívic La Ribera, al carrer Llevant, 10, a partir de les 17.30 h.
  • – Després de la jornada central, la Fira del Llibre, el 25 d’abril es farà la VII Trobada de col·leccionistes de punts de llibre, a la Biblioteca Elisenda (Tarragona, 32), de 10.30 a 14 h.

La Fira posa el punt i final a  un mes d’activitats dedicades a la promoció de la cultura i la literatura, per a tot tipus de públic.

Switch to mobile version