Autor Cultura
22 Abril 2015 a 14:00

Badia del Vallès s’omple d’activitats culturals

Una setmana plena d’actes per a tothom

Diada de Sant Jordi i Setmana Cultural a Badia del Vallès // Imatge cedia per l'Ajuntament de Badia del Vallès

Diada de Sant Jordi i Setmana Cultural a Badia del Vallès // Imatge cedia per l’Ajuntament de Badia del Vallès

Les parades de llibres i roses ompliran demà dijous 23 d’abril, la Plaça Major de la la ciutat de Badia per celebrar la diada cultural de Catalunya,  Sant Jordi. Cap al migdia, a les 13 h – en un acte exclusiu per a les escoles que es durà a terme a l’Auditori – es lliuraran els premis de la Mostra Literària del Sant Jordi escolar.

A la tarda, a la plaça Major, hi haurà activitats per als infants, com el taller de confecció de màscares o el taller Pintem el Sant Jordi, així com una paradeta d’intercanvi de llibres en català i castellà “1 llibre x 1 llibre”. Aquestes dues darreres activitats, organitzades pel Servei Local de Català i la Biblioteca Vicente Aleixandre.

Al mateix lloc i a la mateixa hora – a partir de les 17 h – tindrà lloc una ballada de sardanes, amb la cobla Vents de Riella i l’entitat Badia Sardanista. Més tard, a les 21 h, a la Biblioteca Vicente Aleixandre, la Coral Ginesta de Badia del Vallès oferirà un concert.

El divendres 24 tindrà lloc el Dance Expression Kids, a la plaça Major, a partir de les 17 h, amb tallers de maquillatge facial, de dansa i de dibuixos i pintura.

El dissabte 25 se celebrarà el Dance Expression Day, al parc de Joan Oliver. Entre les 18 h i les 20 h es faranworkshops de hip hop, breakdance i dancehall. A continuació, i fins les 22 h aproximadament, hi haurà les exhibicions. El Dance Expression Day, que celebra ja la seva tercera edició, és una activitat pensada i organitzada per un conjunt de joves que han volgut potenciar la dansa.

La mateixa nit de dissabte, a les 22 h i emmarcada en la Mostra de Teatre i Música, el grup de teatre Flash portarà a escena l’obra Locas Resto Bar, a l’Auditori Municipal, que tornaran a representar al dia següent, diumenge, a les 18 h.

Per finalitzar la festa, el diumenge 26 d’abril, a les 12 h del migdia, tres colles castelleres aixecaran castells al parc de Joan Oliver. Seran els Castellers de Sabadell, els Castellers de Lleida i els Xicots de Vilafranca.

La Biblioteca Vicente Aleixandre continua, però, amb la seva programació habitual:

Avui dimecres, a les 19 h, hi ha sessió del Club de lectura ‘Entre Palabras’, on es comentarà l’obra L’home de la maleta, de Ramon Solsona.

El divendres 24 d’abril, a les 18 h, serà el moment dels més petits, amb l’Hora del conte i la lectura de L’arc blanc de la lluna, a càrrec de Glòria Arrufat. És una activitat destinada a infants d’entre 0 i 3 anys, les places són limitades i cal, per tant, inscripció prèvia.

Programació de la Diada de Sant Jordi i Setmana Cultural a Badia del Vallès // Imatge cedia per l'Ajuntament de Badia del Vallès

Programació de la Diada de Sant Jordi i Setmana Cultural a Badia del Vallès // Imatge cedia per l’Ajuntament de Badia del Vallès

Switch to mobile version