Autor Cultura
29 Abril 2015 a 11:00

Continua la XXI Trobada de Corals d’Educació Secundària del Vallès Occidental

L’acte d’avui serà a Sabadell

Joves cantant // Imatge del web Crecercantando.cl

Joves cantant // Imatge del web Crecercantando.cl

Avui es celebrarà un dels actes previstos dins la XXI Trobada de Corals d’Educació Secundària del Vallès Occidental a les 12 del migdia al Teatre La Faràndula de Sabadell. L’acte comptarà amb la presència de Joan Mateo Andrés, secretari de Polítiques Educatives, i la participació de prop de 900 alumnes de secundària de 23 centres de diferents poblacions.

La Trobada va sorgir de voler reunir moltes veus en un sol cant, amb la música com a vehicle d’expressió d’emocions, desitjos i ideals. A més, a l’inici d’aquest curs es va commemorar el 25è aniversari de la Convenció de les Nacions Unides sobre els Drets dels Infants. Per aquest motiu, les cançons d’enguany parlen dels drets dels infants a tenir una vida plena, a participar activament en la vida cultural i artística, a viure en llibertat personalment i col·lectivament i a poder-se expressar i aspirar a un futur millor, més just i solidari.

Les corals que participaran a l’acte d’avui són les de l’Institut Badia del Vallès de Badia del Vallès, l’Institut Federica Montseny de Badia del Vallès, l’Institut Castellar del Vallès de Castellar del Vallès, l’Institut-Escola Les Vinyes de Castellbisbal, l’Institut Moianès de Moià, l’Institut La Ferreria de Montcada i Reixac, l’Institut Vil·la Romana de La Garriga, l’Institut La Ribera de Montcada i Reixac, l’Institut Ferran Casablancas de Sabadell, el Col·legi La Immaculada de Sabadell, l’Institut Pau Vila de Sabadell, l’Institut Les Termes de Sabadell, el Col·legi Salesians de Sabadell, l’Escola Avenç de Sant Cugat del Vallès, el Col·legi Sagrada Família de Santa Perpètua de Mogoda, l’Institut Leonardo da Vinci de Sant Cugat del Vallès, l’Escola El Cim de Terrassa, l’Institut Egara de Terrassa, l’Institut Montserrat Roig de Terrassa, l’Institut Santa Eulàlia de Terrassa, l’Institut Torre del Palau de Terrassa, l’Escola Petit Estel-La Nova de Terrassa i l’Escola Brianxa de Tordera.

Per assistir-hi cal confirmar assistència prèviament enviant un correu a mgarrido@ajsabadell.cat a l’atenció de Merche Garrido.

Switch to mobile version