Autor Societat
30 abril 2015 a 17:30

Convocatòria d’aturada parcial al cremallera i els funiculars de Montserrat els dies 1, 2 i 3 de maig

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar
Cremallera // Imatge del web de FGC

Cremallera // Imatge del web de FGC

Els delegats de personal de l’Explotació de Montserrat han convocat una aturada parcial del servei del cremallera i els funiculars de Montserrat per a aquest cap de setmana, dies 1, 2 i 3 de maig, entre les 10.00h i les 14.00h.

La falta d’acord en la mediació entre els representants de la direcció de l’empresa i els representants dels treballadors  han provocat aquesta aturada ja que la Direcció General de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya no ha decretat serveis mínims. D’aquesta manera el cremallera de Montserrat i els funiculars de Sant Joan i de la Santa Cova quedaran fora de servei entre les 10.00h i les 14.00h.

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya lamenta els inconvenients que aquestes aturades puguin suposar per als clients i demana disculpes.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×