Autor Futbol
16 Abril 2015 a 11:00

El Cerdanyola agafa aire

Gran victòria dels de Toni Carrillo sobre el Rubí

Rubí-Cerdanyola

Josu va donar l’assistència del primer gol i va marcar el segon // Foto d’arxiu: Jaime Blanco

CERDANYOLA DEL VALLÈS FC 2-0 UE RUBÍ

Cerdanyola: Coca, Fuentes, Melo, Barriendos, Infante, Cuadras, Vives (Romero, 69′), Turu, Josu, Solano (Zaragoza, 80′) i Silver (Alba, 89′)

Rubí: Castilla, Castellanos (Guillermo, 73′), Fontanils, Héctor, Castell, Díaz, Cervantes, Vila (Álex, 77′), Carricondo, Collado i Pla (Marc, 82′)

Gols: 1-0: Turu (67′); 2-0: Josu (79′)

Àrbitre: Israel Gómez Hernández (delegació de Lleida). Grogues per Infante i Fuentes (Cerdanyola) i Fontanils, Carricondo i Collado (Rubí)

Amb molt a perdre i poc a guanyar es presentava l’altre derbi vallesà de la jornada intersetmanal de Tercera Divisió. Un derbi que va tenir color verd, el del Cerdanyola, ja que va guanyar per 2-0 al Rubí i va sumar tres punts que l’acosten una mica més a la permanència. Els rubinencs, en canvi, es frenen en les seves aspiracions al playoff d’ascens a Segona B. La culpa, dos detalls que han marcat la diferència i han deixat els tres punts a la Bòbila.

Partit poc vistós tal i com es podia esperar. Les reduïdes dimensions del camp del Cerdanyola no permetien veure altra cosa que joc directe i aeri. A estones semblava un partit de tennis taula en el que els homes de Toni Carrillo apretaven més, però els de Julià Garcia, un cop tiraven la pilota al terra, mostraven la seva millor versió. El primer temps va ser molt igualat i fruit de l’empenta local Solano va tenir les més clares per obrir la llauna en un xut des de dins de l’àrea i una rematada de cap.

A l’altre costat Collado posava a prova Coca amb un u contra u ben refusat pel porter i capità del Cerdanyola. També Héctor va poder marcar, però va enviar la pilota alta després d’un embolic dins l’àrea. Ocasions i alternatives al joc, però el resultat al final de la primera part era l’inicial. I es que amb dues defenses ben plantades es feia difícil tenir-les més clares.

Desequilibri en una errada

La segona part va tenir la mateixa tònica que la primera fins al minut 70. Aquest cop, però, era el Rubí qui començava millor i tancava al Cerdanyola al seu camp. El cert és que els de Julià Garcia trobaven espais per combinar i això generava molt perill. Moltes pilotes penjades des de les bandes per Vila i Carricondo tenien verí, però acababen passejant-se per l’àrea de Coca i no trobaven rematador.

I, coses del futbol, quan més de cara tenien els visitants el partit Turu va colpejar molt durament. Centrada de Josu des de la banda d’esquerra, la defensa rubinenca no encerta a refusar i el migcampista local apareixia per sorpresa i obria la llauna. El Rubí no va poder reaccionar i a poc pel final Josu feia el segon gol en un llançament magistral de falta. Tres ocasions clares i dos gols, suficient per guanyar i respirar una mica.

Dues finals aquest diumenge

D’ara en endavant tots dos equips tindran finals per endavant. El Cerdanyola visitarà diumenge (18 h) el Nou Sardenya per enfrontar-se a l’Europa i el Rubí rebrà a casa un Santfeliuenc amb l’aigua al coll. Resten cinc partits i 15 punts en joc i no hi ha res decidit encara.

Switch to mobile version