Autor Futbol
27 abril 2015 a 13:00

El Cerdanyola empata amb el CF Peralada (3-3)

2 Flares 2 Flares ×
Escoltar

Cerdanyola CF // Foto d’arxiu: Jaime Blanco

Unes 200 persones han omplert el camp de La Bòbila-Pinetons

Cerdanyola FC 3 – CF Peralada 3

Cerdanyola FC: Coca, Fran, Melo, Francis, Barriendos, Cuadras, Vives, Turu, Quim Solano (Sergi Arranz, 67′), Josu (Dani Zaragoza, 75′), Silver (Dani Romero, 62′).

CF Peralada: Troyano, Pau Bonmatí (Jaume Durán, 60′), Mate, Pastor, Sergi Romero, Alforcea (Litus, 74′), Aleix, Guillem Cornellà, Coro, Cruz, Chacón (sergio Garcia, 81).

Targetes: Sergi Romero (groga, 42′), Coro (groga, 45′), Francis (groga, 76′).

Gols: 1-0: Melo (24′), 1-1: Coro (50′), 2-1: Quim Solano (63′), 3-1: Arranz (73′), 3-2: Aleix (77) penal

3-3: Aleix (80).

Àrbitres: Carlos Ferrero, Adrià de la Fuente, Edgar Carmona.

El Cerdanyola FC ha empatat aquest cap de setmana amb el CF Peralada davant d’unes 200 persones al camp municipal La Bòbila-Pinetons.

El Cerdanyola FC ha dominat el partit durant la primera part, i podia haver sentenciat, però només ha marxat a vestidors amb un 1-0 marcat per Melo al 25. Turu centrava des de banda esquerra, i Melo rematava de cap des del segon pal. (1-0).

Al segon temps el Peralada ha empatat el partit al minut 50, amb un remat de Coro, sol, al segon pal (1-1). Semblava que la igualtat regnaria sobre el terreny de joc, però el Cerdanyola FC s’ha anat fent fort i al 64′ Quim Solano rebia entre línies una bona passada de Vives i, trencant el fora de joc, controlava l’esfèrica i l’enviava al fons de la porteria de Troyano (2-1).

Dos minuts després, Josu pujava la banda dreta i servia a Romero, que no arribava i Quim, que no aconseguia rematar des del segon pal.  Al 71′, nova acció combinada del Cerdanyola FC, entre Josu, Turu i Arranz, que rematava a les mans del porter.

Tres minuts després, el mateix Arranz anotava el 3-1, en una bona acció de Vives, que rebia trencant el fora de joc i la deixava al punt de penal perquè Arranz només l’empenyés dins la porteria. L’alegria verda però ha durat poc. Dos minuts després del gol, Francis cometia penal, i el Peralada no perdonava la pena màxima (3-2).

El gol ha donat aire a l’equip visitant, que no ha volgut rendir-se. Primer Jaume Durán assetjava la porteria local sense sort, i al 80′, en una jugada combinada dels visitants, el mateix Aleix finalitzava rematant al pal curt el que suposava l’empat a 3 i el final de partit.

2 Flares Twitter 0 Facebook 2 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 2 Flares ×