Autor Futbol
9 Abril 2015 a 11:00

El Cerdanyola es queda sense resposta contra el Terrassa

Perd el derbi contra el conjunt egarenc

Cerdanyola-Vilafranca

El Cerdanyola va caure a l’Olímpic // Foto d’arxiu: Alodia Quesada-CFC

TERRASSA FC 2-0 CERDANYOLA DEL VALLÈS FC

Terrassa: Ortega, Ramón, Marimón, Puntí, Javi González, Fuentes, Merchán (Serrano, 70′), Batanero, Maldonado (Montoro, 79′), Matamala i Diego (Vilajosasa, 80′)

Cerdanyola: Coca, Fuentes, Melo, Barriendos, Infante, Cuadras (Zaragoza, 83′), Turu (Arranz, 45′), Romero, Vives, Silver i Josu (De la Puente, 61′)

Gols: 1-0: Merchán (22′); 2-0: Matamala (55′)

Àrbitre: Carlos Albelda Bárcena. Grogues per Turu i De la Puente (Cerdanyola)

No va ser un derbi gens vistós, però al Terrassa no li va caldre un joc massa elaborat per doblegar un Cerdanyola mermat per baixes importants en atac. El conjunt de David Pirri va superar per 2-0 al de Toni Carrillo i es posa a un punt de la quarta posició, ara mateix i des d’ahir en propietat del Figueres. El Cerdanyola, al seu torn, segueix sense assegurar matemàticament la permanència, però es troba en una situació tranquil·la.

Durant bona part del primer temps el partit va estar on el Cerdanyola va voler: ritme baix, circulació de pilota lenta i molta batalla al mig del camp. De fet, els nois de Carrillo van tenir diverses oportunitats entrant per les bandes i a pilota aturada, però cap d’elles va ser prou clara. Després d’això, Víctor Merchán va obrir la llauna en culminar una jugada que ell mateix va iniciar i el guió va canviar ja que els locals van controlar més i millor al rival.

El Cerdanyola va poder empatar en un xut llunyà de Silver, però no va evitar marxar al descans per sota en el marcador. L‘1-0, malgrat tot, no deixava el matx tancat perquè els visitants ja havien ensenyat les ungles al rival.

Un gol colpidor

Iniciada la segona part el Cerdanyola va avisar amb claredat. Vives va xutar amb potència des de fora de l’àrea i Ortega va refusar el xut. La resposta del Terrassa va ser contundent i a la jugada següent Matamala marcava el 2-0 en rematar a plaer una centrada de Diego. Primer gol del davanter de Cardedeu amb la samarreta egarenca, per cert. El jugador encara no s’havia estrenat des de la seva arribada.

Amb el 2-0 el partit va anar molt coll avall pels de Pirri i coll amunt pels de Carrillo. El Cerdanyola no trobava el forat per on fer mal al contrari i el tècnic estava mancat de recanvis ofensius (Roland i Solano entre ells). El Terrassa, al seu torn, va poder sentenciar a la contra, però no va acabar cap jugada. Al final, la victòria es va quedar a casa.

Switch to mobile version