Autor Futbol
13 Abril 2015 a 12:00

El Cerdanyola tasta la crueltat al camp de la Pobla

Encaixa tres gols contra la Pobla de Mafumet en els darrers 15 minuts

Pobla-Cerdanyola

Dura derrota del Cerdanyola al camp de la Pobla de Mafumet // Foto: Isidre Fabra

CF POBLA DE MAFUMET 3-0 CERDANYOLA DEL VALLÈS FC

Excessiu càstig el que va rebre el Cerdanyola al camp de la Pobla de Mafumet. El conjunt de Toni Carrillo va caure per 3-0 en un partit en que, si bé no va tenir massa opcions, va competir-lo fins al darrer quart d’hora amb molta dignitat. El rival, que practica un joc lloat per entrenadors, jugadors i seguidors de la Tercera Divisió, no va trobar forat fins el minut 75 i arribat el moment va fer molta sang.

El Cerdanyola va mostrar-se sòlid i ferm, com acostuma a ser fora de casa. La primera part va acabar amb 0-0 i no va tenir ni dominador clar ni ocasions com per obrir la llauna. El ritme, a més, era força baix. Però a la segona el guió va canviar i la Pobla va fer una passa endavant. Al minut 65 Sergi Moreno va fallar un penal comès sobre ell mateix. Era el primer avís d’un conjunt local que es va avançar 10 minuts més tard per mitjà de Gabi López.

El Cerdanyola, en el seu intent per empatar, va deixar espais i la Pobla va acabar de matar el partit amb un gol d’Abel Rita i un altre d’Álvaro Fernández, aquest ja al temps afegit. Finalment, un 3-0 massa dur vist el que va passar sobre la gespa i segona derrota seguida dels de Carrillo en pocs dies. Ara tocarà afrontar el derbi a casa contra el Rubí. Gran ocasió per aixecar el cap.

Switch to mobile version