Autor Noticies
9 Abril 2015 a 14:00

El Museu d’Art de Cerdanyola proposa per aquest diumenge un Taller de joieria

L’activitat va adreçada a tots els públics

Taller de Joieria al Museu d’Art de Cerdanyola // Imatge cedida per l'Ajuntament de Cerdanyola

Taller de joieria al Museu d’Art de Cerdanyola // Imatge cedida per l’Ajuntament de Cerdanyola

Aquest diumenge a partir de les 12 h, el Museu d’Art de Cerdanyola (MAC) ofereix una nova activitat pensada per a tots els públics, es tracta d’un Taller de joieria que es durà a terme a Can Domènech (carrer de Sant Martí, 88).

Les joies es dissenyaran utilitzant el filferro. El taller forma part d’un seguit de propostes paral·leles a la mostra Joies d’escultor, que es podrà veure a Can Domènech des del 10 d’abril fins al 31 de maig.

L’activitat d’aquest diumenge està recomanat especialment al públic familiar, adult i infants a partir de sis anys. També es recomana inscriure’s prèviament, ja que les places són limitades. L’entrada és gratuïta.

Switch to mobile version