Autor Societat
14 Abril 2015 a 10:00

El Parc del Turonet acollirà una nova edició del Firestoc

La fira dels estocs es celebra el 26 d’abril

Firestoc

Cartell del Firestoc // Imatge cedida per l’Ajuntament de Cerdanyola

El Parc del Turonet serà l’escenari d’una nova edició del Firestoc, la fira dels estocs, el proper diumenge 26 d’abril  de 10h a 20h. En total hi participaran 34 establiments. Al Firestoc Primavera es podrà trobar moda infantil i adulta, alimentació, motos, serveis immobiliaris, sabons, entre d’altres productes i serveis. Aquest any el servei de bar i restauració anirà a càrrec de dos vehicles vintage (tipus food track) que aportaran glamour a la fira.

Els 34 establiments que hi participaran en l’edició d’enguany seran: Il·líria; Party per tu; Mima’t; Tres Jardiners; Va d’Infants; El vestidor de Martina; Happy Kids Name It; La Xarcuteria de Làzaro; Joguines Dubà; Nens i Nenes; Quini Motos; Goccia Verde Cerdanyola; Peter Cook; Esports Vian; Serveis de Jardineria MR; Protec-Decor; Depiline Expres Cerdanyola; Discóbolo; Farmàcia Hidalgo del Barrio; Galeries Torras; Nutrifit Abdul; Canals Serveis Immobiliaris; Ana Collado; Fe-Mar; Anella Estudi; Tot Nens; Òptica Fàbrica; Reyes carpinteria de aluminio; El fil a l’agulla; Cor de Bou; Teart; Vilma’s; Cerdanyola Implant; Apparador.

Switch to mobile version