Autor Societat
16 Abril 2015 a 12:00

Els Comerciants de Badia lliuren un donatiu per a famílies amb fills en situació de vulnerabilitat

Es tracta de productes per valor de 210 euros

Acte de lliurament del donatiu de l’Associació de Comerciants  a l'Ajuntament de Badia // Imatge del web de l'Ajuntament de Badia

Acte de lliurament del donatiu de l’Associació de Comerciants a l’Ajuntament de Badia // Imatge del web de l’Ajuntament de Badia

L’Associació de Comerciants de Badia ha lliurat a l’Ajuntament un lot de productes que seran destinats, a través dels Serveis Socials de l’Ajuntament, a infants de famílies que pateixen situacions econòmiques precàries. Els diners del donatiu es van recollir a l’activitat del planetari que, de la mà de Josep Vidal, de Meteobadia, va tenir lloc en el marc de la Fira Nadalenca de Comerç al Carrer, el passat desembre.

L’acte ha comptat amb la presència, per part de l’Associació de Comerciants, de la seva presidenta, Eva Rueda, i les farmàcies Budallés, Losa i Ferrer i, per part de l’Ajuntament, l’alcaldessa, Eva Menor, i la regidora de Benestar Social, Montserrat Carbonell.

Els productes tenen un valor de 210 euros i els han proporcionat les 3 farmàcies associades (Budallés, Losa i Ferrer). Es tracta de llets infantils, bolquers, pomades i tovalloletes a preu de cost.

Switch to mobile version