Autor Societat
9 Abril 2015 a 10:00

Els Tres Tombs arriben a Montcada i Reixac

El proper 12 d’abril

Els Tres Tombs d'enguany faran un circuit que començarà i acabarà al camí de la Font Freda

Els Tres Tombs d’enguany faran un circuit que començarà i acabarà al camí de la Font Freda // Imatge del web de l’Ajuntament de Montcada i Reixac

La desfilada dels Tres Tombs de Montcada i Reixac es celebrarà el proper diumenge 12 d’abril. La festa està organitzada per l’Ajuntament de Montcada i diverses entitats com ara la Unió de Mas Rampinyo, l’Associació de Veïns de la Font Pudenta-Muntanyeta, i l’Associació de Veïns de Montcada Centre.

La celebració començarà a les 09.30h al camí de la Font Freda, davant el pavelló Miquel Poblet, on es concentraran els participants a la desfilada. A les 11.30h, l’alcaldessa accidental de Montcada i Reixac, M. Carmen Porro, i el regidor de Cultura i Patrimoni, Daniel Moly, lliuraran la placa “El darrer carreter 2014”, un reconeixement que enguany recau en Ezequiel Garcia Romo, veí de Mas Rampinyo de 97 anys que ha dedicat tota la vida a la seva tasca de carreter, i ha estat vinculat al món agrícola.

Després d’aquest homenatge, a les 12.00h arrencarà la passada, que començarà i acabarà al mateix punt, el camí de la Font Freda. La desfilada anirà primer cap a Mas Rampinyo, passarà per la rambla dels Països Catalana, plaça Espanya, els carrers de Santa Fe, Baix de Sant Pere, d’Àngel Guimerà i avinguda de Catalunya. De tornada, a Montcada Nova i al centre, es passarà per la rambla dels Països Catalans, el Pont dels Hermanos, i els carrers Major, Bogatell, Montiu, Pasqual i Elionor. Aleshores es continuarà pel carrer Major, la plaça de l’Església, el Pont dels Hermanos i finalment, el camí de la Font Freda.

Finalment, a les 13.30h es farà la tradicional benedicció dels animals de companyia i de bestiar que participa a la passada, a la plaça de l’Església. Per acabar, a les 14.00h, es lliurarà un obsequi a tots els participants al mateix camí de la Font Freda.

Switch to mobile version