Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
5 Abril 2015 a 08:00

Fem exercici?

Fem exercici // Foto: Joan Murcia

Fem exercici // Foto: Joan Murcia

És habitual des de fa uns anys trobar als parcs de les nostres ciutats uns circuits d’exercicis destinats per ala gent gran i per tot aquell que el vulgui utilitzar. En aquest cas, aquest circuit el trobem al Parc del Turonet.

Des del Cerdanyola Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Cerdanyola del Vallès o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia (indicant la ciutat). Les podeu enviar a fotolectors@catalunyainforma.com.

Switch to mobile version