Autor Política
13 Abril 2015 a 17:00

ICV-EUIA impulsarà a Cerdanyola la creació de xarxes ciutadanes de voluntariat i sensibilització

Els ecosocialistes volen recuperar el 0,7%

Jordi Miró, alcaldable de Cerdanyola per  ICV - EUIA // Imatge del web facebook de  ICV Cerdanyola del Vallès

Jordi Miró, alcaldable de Cerdanyola per ICV – EUIA // Imatge del web facebook de ICV Cerdanyola del Vallès

Jordi Miró, candidat a l’alcaldia de Cerdanyola per ICV-EUIA, afirma que des del seu partir “començarem a treballar per la que prioritzi la gent en el procés de votació del programa”.  Una de les idees amb més pes del programa d’ICV-EUIA en l’àmbit de cooperació, que es troben dintre del procés de votació del programa, contempla la creació d’una xarxa de voluntariat social que estigui capacitada per col·laborar en projectes d’entitats socials i que aquestes xarxa de xarxes també promoguin la sensibilització multicultural.

En aquest sentit,  Miró, va explicar que la importància recau en la necessitat “d’implicar totes les persones, no només l’Administració, en les tasques de cooperació” ja que “d’aquesta manera s’aconsegueix crear un teixit social i cooperatiu més potent, colze a colze amb les entitats i amb les persones interessades”.

A més a més, dins de l’àmbit de cooperació, també hi ha dues propostes de calat posades a votació dins del procés participatiu, que són:

  Incrementar els recursos propis fins a invertir un 0,7% dels ingressos municipals en cooperació i desenvolupament.

En aquest sentit, el candidat d’ICV-EUIA ha explicat que “recuperant el llindar del 0,7% es recuperarà una reivindicació històrica i necessària de les entitats que desenvolupen projectes de cooperació”.

 – Reconèixer la diversitat cultural com un eix d’inclusió social i promoure la interculturalitat.

El candidat d’ICV-EUIA ha remarcat que “la diversitat cultural és un dels trets característics de la nostra societat” i que “és imprescindible contemplar-la per a fer unes bones polítiques socials des de l’ajuntament”

Switch to mobile version