Autor Política
7 Abril 2015 a 12:00

L’ANC convida a signar la ILP d’habitatge i contra la pobresa energètica a Cerdanyola

La justícia social és un dels principis fundacionals de l’Assemblea

 ILP d’habitatge i contra la pobresa energètica // Imatge del web d'ILP

ILP d’habitatge i contra la pobresa energètica // Imatge del web d’ILP

L’Assemblea Nacional Catalanya (ANC) de Cerdanyola ­ ‘Cerdanyola per la Independència’, vol informar que no només dóna suport a la ILP d’habitatge i contra la pobresa energètica  promoguda per diverses entitats com la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, sinó que en participarà de forma activa. Una ILP és una iniciativa legislativa popular, un mecanisme de democràcia semidirecta.

L’ANC és una entitat que persegueix l’objectiu de la Independència no pas com a fi, sinó com a eina imprescindible per a fer un país més just,lliure i  prosper. És per això que l’ANC pensa que la legislació actual no protegeix els interessos de les persones, deixant-­les indefenses davant dels Bancs i de les empreses de subministraments bàsics com són la llum o el gas.

Un dels principis fundacionals de l’ANC és la justícia social, i, actualment, la legislació tant en matèria d’habitatge com en matèria de pobresa energètica és clarament injusta amb els més desafavorits. En aquest sentit, l?assemblea vol lloar la iniciativa del Parlament de Catalunya de posar fil a l’agulla per acabar amb la pobresa energètica amb el decret llei contra la pobresa energètica aprovat per clara majoria a finals de 2014. Aquest decret, malauradament, ha estat impugnat i suspès a instàncies del govern espanyol pel TC, deixant sense ampara a milers de catalans.

Des d’ANC Cerdanyola es vol  denunciar la persistència d’aquest estat que va en contra dels catalans sense fer cap distinció. Per això fa una crida als ciutadans de Cerdanyola a signar en favor d’aquesta iniciativa legislativa i recorda que tots els cerdanyolencs i cerdanyolenques podran trobar fulls de signatura els dies 11 i 18 d’abril de 11 a 13 hores al mercat de Fontetes i al mercat de Serraperera respectivament

 

Switch to mobile version