Autor Ensenyament
1 Abril 2015 a 14:00

Mostra d’Ensenyament 2015 a Montcada: quinze anys orientant el jovent

La cita és del 8 al 22 d’abril a l’Espai Jove Can Tauler

Cartell de la XV Edició de la Mostra d'Ensenyament  a Montcada i Reixac // Imatge del Facebook de l'Ajuntament de Montcada i Reixac

Detall del cartell de la XV Edició de la Mostra d’Ensenyament a Montcada i Reixac // Imatge del Facebook de l’Ajuntament de Montcada i Reixac

El lema de la XV edició de la Mostra d’Ensenyament a Montcada i Reixac és ‘Informa’t i escull, fes-ho per tu‘ i enguany tindrà lloc del 8 al 22 d’abril a l’Espai Jove Can Tauler, situat al Balmes, 16.

El saló, organitzat per la Regidoria d’Infància i Joventut, arriba a la seva quinzena edició i ho fa desplegant un seguit d’activitats per donar suport els joves que acaben l’ESO i han de decidir el seu futur educatiu.’Estem molt satisfets de com ha funcionat la Mostra durant aquests quinze anys de trajectòria, que ens han permès consolidar una activitat i coordinar en un únic espai totes aquelles iniciatives que es duen a terme per donar suport els joves en aquest moment tan decisiu, com diferents regidories municipals, els instituts, l‘Escola d’Adults o el CSMIJ, entre d’altres’, ha manifestat la regidora d’Infància i Joventut, Ana Rivas.

Cartell de la XV Edició de la Mostra d'Ensenyament a Montcada i Reixac // Imatge del Facebook de l'Ajuntament de Montcada i Reixac

Durant els dies que durarà la Mostra, els matins es dedicaran a sessions informatives als instituts, també amb tallers i tastets d’oficis, i els dimarts i dijous, de 17.30 a 20.30 h, assessoria per a pares i mares. La cloenda de la Mostra tindrà lloc del 20 al 22 d’abril, amb diferents tastets d’oficis distribuïts al llarg dels tres dies, amb ensenyaments artístics, d’esports, d’imatge i so, rocòdrom, dansa, còmic i manga, entre d’altres activitats. ‘Durant aquests tresa dies, joves del municipi explicaran la seva experiència en itineraris formatius‘, ha destacat Rivas.

L’edil ha destacat la tasca que desenvolupa el saló en l’assessorament al jovent, amb sessions que incideixen en l’orientació, el reforç emocional i l’autoestima. ‘Pretenem que els joves marquin per si sols el seu camí, que no es decideixin per uns determinats estudis en base a opinions o factors externs i que no tinguin por al fracàs‘, ha expressat Rivas.

Durant tot el saló, la informació que s’exposarà a Can Tauler girarà al voltant dels batxillerats, els cicles formatius, els programes de qualificació professional inicial (PQPI), els ensenyaments artístics i esportius, els estudis universitaris de grau i màster, a més dels ensenyaments d’idiomes, tant a nivell públic com privat, a més de formació no reglada, vies d’accés als estudis universitaris per a més grans de 25 anys, les escoles d’adults, els serveis educatius existents a Montcada i Reixac, entre d’altres temes.

Per a més informació es pot trucar al 935 641 741; enviar un correu electrònic a l’adreça aprop@montcada.org; o contactar per mitjà de les xarxes socials Facebook i Twitter

Switch to mobile version