Autor Ciclisme
23 abril 2015 a 10:00

Obertes les inscripcions per participar a la XIII Bicicletada pel Besós-Decabike

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

La prova tindrà lloc el proper 17 de maig

bicicletada

Bicicletada 2014 // Imatge cedida per l’Ajuntament de Montcada i Reixac

La XIII Bicicletada pel Besòs-Decabike tindrà lloc el 17 de maig i es presenta amb novetats respecte les edicions anteriors. L’activitat l’organitzen el Consorci per a la Defensa de la Conca del Besòs, la Federació Catalana de Ciclisme i l’Ajuntament de Sant Adrià del Besòs i enguany també hi intervé l’empresa Decathlon, qui oferirà una festa final amb tallers de zumba i spinning a l’arribada. Els ajuntaments per on passa l’itinerari, entre ells, el de Montcada i Reixac, i la Diputació de Barcelona col·laboren amb l’activitat, que s’ha presentat aquest dimecres, 22 d’abril, a la seu del Consorci, a Granollers. La Bicicletada és una jornada lúdica adreçada a tots els públics que pretén fomentar l’activitat física i l’ús de la bicicleta i, a la vegada, apropar a la ciutadania els entorns fluvials.

Les persones que vulguin fer l’itinerari complet han de ser al Parc Firal de Granollers a les 9.30 h, però hi ha punts d’incorporació al llarg del recorregut: a Montornès, a les 10 h; a Montcada i Reixac (Accés Parking 2000, a 15 quilòmetres de la sortida), a les 10.30 h; i un de nou, a Santa coloma de Gramenet, al parc fluvial del Besòs a tocar Can Zam, també a les 10.30 h. L’arribada al Parc del Litoral de Sant Adrià de Besòs, on es fa la festa final, està previst cap a les 11.30 h. Hi haurà mitja hora de marge per validar la inscripció després de l’hora d’obertura de cada punt de trobada. Per a més informació i per tramitar la inscripció, es pot consultar els webs.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×