Autor Societat
5 Abril 2015 a 09:00

Rodalies ofereix un bitllet combinat per a visitar el Zoo de Barcelona

Inclou el viatge d’anada i tornada i l’entrada al recinte

zoo barcelona

Cartell del Zoo // Imatge cedida per Renfe

Ja no hi ha excuses per anar a visitar el Zoo de Barcelona, que des del passat 19 de març compta amb una nova integrant de la família dels goril·les, la filla de la Makena i el Xebo. Aquesta cria és una goril·la de la plana occidental, una espècie en perill d’extinció segons la Unió Internacional per la Conservació de la Natura, nascuda el passat mes de març i que es troba en perfecte estat de salut.

Rodalies de Catalunya ofereix ara un bitllet combinat per a visitar el Zoo de Barcelona. Aquest producte inclou el viatge d’anada i tornada en rodalia de Barcelona, i l’entrada al Zoo. El preu del bitllet combinat és de 21,50 euros pels adults, 13,50 pels nens entre 3 i 12 anys. Està disponible des de qualsevol de les estacions dels serveis de rodalia de Barcelona i permet el desplaçament fins qualsevol estació de la ciutat.

Les estacions més properes al Zoo de Barcelona són l’Estació de França i Arc de Triomf, situades a pocs metres de l’entrada del Zoo, pel que els serveis de rodalies es converteixen en l’opció ideal per anar fins a Barcelona amb la família. Per a més informació sobre els bitllets combinats de Rodalies així com horaris i itineraris de rodalia de Barcelona consultar al web.

Switch to mobile version