Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
10 Abril 2015 a 08:00

Sincrotró Alba

Sincrotró Alba // Foto: Judit Josa

Sincrotró Alba // Foto: Judit Josa

Un sincrotró és un tipus particular d’accelerador de partícules circular en què el camp magnètic (que fa que les partícules girin) i el camp elèctric (que accelera les partícules) estan sincronitzats de forma precisa amb el feix de partícules en moviment. El Sincrotró Alba està situat al costat del campus de l’UAB. Es va començar a construir al 2002 i es va inaugurar al 2010.

Des del Cerdanyola Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Cerdanyola del Vallès o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia (indicant la ciutat). Les podeu enviar a fotolectors@catalunyainforma.com.

Switch to mobile version