Autor Futbol
8 Abril 2015 a 11:00

Terrassa-Cerdanyola: derbi per tancar una jornada discontínua

Tots dos equips es veuran les cares a l’Olímpic a les 20 h

Cerdanyola-Vilafranca

Un Cerdanyola recuperat vol superar a domicili al Terrassa // Foto d’arxiu: Alodia Quesada-CFC

La vaga de la FCF va privar als espectadors de la Tercera Divisió d’un derbi vallesà entre Terrassa i Cerdanyola, però l’espera conclourà avui quan la pilota rodi sobre la gespa de l’Olímpic a partir de les 20 h. L’enfrontament entre egarencs i verd i blancs serà un dels darrers d’aquesta llarga i discontínua jornada 24. Una jornada que s’havia d’haver disputat el passat 15 de febrer, però que es va interrompre per les mobilitzacions contra l’intent de fiscalització de l’esport modest.

Els partits s’han anat recuperant poc a poc i pel dia d’avui, data límit fixada per la federació per posar-se al dia, en queden pendents quatre. Entre ells, aquest. D’haver-se jugat en el seu dia Terrassa i Cerdanyola l’haguéssin afrontat en un altre context. Fa dos mesos els homes de David Pirri eren cinquens i estaven a cinc punts del quart classificat. Ara estan setens, però la distància respecte el playoff d’ascens s’ha reduït a dos punts. Els de Toni Carrillo, al seu torn, es trobaven en la novena posició al febrer i tot i els altibaixos continuen acomodats a la zona mitjana de la classificació.

Diferents ratxes

El més important, sens dubte, és cóm han variat les dinàmiques i els estats d’ànim als dos bàndols. Dos mesos enrere el conjunt egarenc arribava al derbi en plena forma i ara rebrà al Cerdanyola havent encadenat tres jornades sense guanyar i en una situació institucional límit. Diferent cas és el dels cerdanyolins, que han trencat amb una mala ratxa de dues derrotes seguides amb una gran victòria contra el Prat i que han estrenat el nou camp de Fontetes.

Tots dos equips tindran una baixa per barba en defensa. Els locals perden a Pere Segarra, que es va lesionar contra el Castelldefels. Carrillo, al seu torn, no podrà disposar d’Álex Alba ja que haurà de complir la sanció per acumulació de grogues que el comitè va fixar en el seu dia. Pel que fa a la resta de jugadors es preveu que hi siguin tots.

Mirar amunt

Terrassa i Cerdanyola encaren el derbi a la recta final de la temporada amb objectius ben diferents. Una victòria permetria als de Pirri assaltar la quarta plaça sempre i quan no guanyés el Figueres (que també juga avui contra l’Ascó). Els de Carrillo, en canvi, buscaran tres punts per fer un pas més cap a la salvació i millorar els registres de l’any passat. Amb vuit punts més superarien els 46 de la temporada del seu debut a Tercera.

Switch to mobile version