Autor Societat
13 Abril 2015 a 14:00

Última etapa de les obres del mur de l’Escola Municipal La Sínia

Ja s’ha reobert un tros del pati

L'alcaldesa, Carme Carmona, en la visita que va realitzar a les obres del mur el dimecres passat

L’alcaldesa, Carme Carmona, en la visita que va realitzar a les obres del mur el dimecres passat // Imatge cedida per l’Ajuntament de Cerdanyola

Aquesta setmana es finalitzaran els treballs de construcció d’un nou mur de l’Escola Municipal la Sínia, en la zona que confronta amb el Riu Sec. El dimecres passat, l’alcaldessa de Cerdanyola, Carme Carmona; acompanyada de les regidores d’Educació, Maria Riera; d’Urbanisme, Eulàlia Mimó; i del director de l’escola, Xavier Devesa; va comprovar el progrés dels treballs.

La darrera etapa dels treballs ha permès reobrir una gran part del pati pels infants del centre, i en els propers dies, un cop enllestida la construcció del nou mur, s’espera recuperar-lo del tot.

Recordem que els treballs, iniciats el passat 25 de juny, han suposat la construcció del nou mur de contenció no només del pati de l’Escola Municipal La Sínia, sinó també de la urbanització del marge esquerre del riu Sec, entre el pont de Santa Anna i el carrer del riu sec. En aquesta zona s’ha urbanitzat un carrer per a vianants, i s’ha reparat el mur de l’Escola Municipal La Sínia, salvant un desnivell important que era necessari reparar.

L’empresa adjudicatària ha estat COPCISA, SA., per un import de 655.467,50€. El 50% d’aquesta obra serà finançada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), en el marc del Programa Operatiu Regional de Catalunya 2007 – 2013, dins l’eix 4 de desenvolupament local i urbà, a través de la Iniciativa Urbana (URBAN).

Switch to mobile version