Autor Societat
16 Abril 2015 a 17:00

Un nou Pla d’Ocupació dóna feina a deu persones aturades de la ciutat

Treballaran d’agents cívics i com a pintors

Ajuntament de Cerdanyola // Foto: Joan Murcia

Ajuntament de Cerdanyola // Foto: Joan Murcia

El Servei Municipal d’Ocupació, Empresa i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola  ha posat en marxa, durant aquest mes d’abril, un nou pla d’ocupació que ha permès la contractació de deu persones del municipi que es trobaven en situació d’atur.

Aquestes deu persones realitzaran, durant sis mesos, tasques corresponents a dos perfils laborals molt diferents: dues han de desenvolupar tasques de manteniment de pintura en espais públics i les vuit restants, set dones i un home, treballaran com a Agents Cívics, vetllant per la convivència i la conservació de l’entorn urbà.

L’objectiu d’aquest pla d’ocupació és  contribuir a afavorir la millora de la situació personal, social i econòmica dels participants.

Switch to mobile version