Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
9 Abril 2015 a 08:00

Una bonica casa al Passeig d’Horta

Casa al Passeig d'Horta // Foto: Joan Murcia

Casa al Passeig d’Horta // Foto: Joan Murcia

Al Passeig d’Horta de Cerdanyola, que comença a la plaça de l’Estatut i travessa bona part del sud de la ciutat, hi trobem boniques cases, com la de la imatge, situada ben a prop de la “C“.

Des del Cerdanyola Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Cerdanyola del Vallès o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia (indicant la ciutat). Les podeu enviar a fotolectors@catalunyainforma.com.

Switch to mobile version