Autor Futbol
21 maig 2015 a 11:00

Arriba una nova edició de la Cerdanyola Cup

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

Enguany també serà Memorial Marc Badia

Cerdanyola Cup 2015

Cartell del torneig // Imatge cedida pel Cerdanyola FC

La cinquena edició de la Cerdanyola Cup és molt a prop. El cap de setmana del 6 i 7 de juny el torneig es disputarà entre les instal·lacions de la Bòbila i el remodelat camp de Fontetes. Seran dos dies de molt futbol base en el qual competiran 16 equips alevins i 16 infantils per succeïr com a campions al Betis i al València respectivament.

El cartell que presenta la Cerdanyola Cup és de luxe. Combina equips de base de clubs professionals amb equips amateurs del futbol català. Així doncs, es barregen escuts com el del Real Madrid, l’Espanyol, el Betis i l’Athletic de Bilbao amb els del Sants, el Manresa o el Sant Cugat. A més hi haurà un convidat estranger, l’AM Soccer-Dundee d’Escòcia. La primera fase del campionat es disputarà dissabte 6 i les finals i l’entrega de trofeus serà diumenge.

Memorial Marc Badia

La gran novetat que inclou el torneig enguany és que també durà el nom de Memorial Marc Badia. D’aquesta manera el club vallesà homenatjarà al jove entrenador de base que va morir de càncer fa dos mesos i que era molt estimat entre la familia cerdanyolenca. El trofeu al millor jugador del campionat també durà el seu nom.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×