Autor Bàsquet
27 maig 2015 a 14:00

El cadet del CBF Cerdanyola encarrila l’eliminatòria contra l’Uni Girona B

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

Les vallesanes, amb un peu a semifinals del campionat de Catalunya

Cadet CBF Cerdanyola

Partidàs de les noies del CBF Cerdanyola // Foto: Isabel Sopena

UNI GIRONA B 35-59 CBF CERDANYOLA

Tot i el nom del rival, l’imponent escenari i el context de la competició el cadet del CBF Cerdanyola va cuallar un partidàs en l’estrena al Campionat de Catalunya. Contundent victòria de les noies de Marta Rosanas per 14 punts de diferència sobre les gironines que serveix per encarrilar l’eliminatòria de cara al partit de tornada. Després de l’exhibició de joc oferta només un gran revés allunyaria les cerdanyolenques de la lluita pel títol.

Tret del primer quart, que va ser força igualat, la resta de partit va anar coll avall per les de Rosanas. La forta pressió i l’encert a partit del segon quart van marcar el camí cap a la victòria. Del 9-10 dels primers 10 minuts es va passar al 21-31 a la mitja part i tot i que les gironines no van perdre la cara al matx les vallesanes van certificar la victòria. El físic va marcar molt el decurs del mateix, doncs a l’Uni Girona se li va acabar la benzina força aviat.

El partit de tornada es jugarà aquest cap de setmana. Les vallesanes tenen un marge força ampli per afrontar-lo sense problemes i esperar rival a les semifinals. A la resta d’eliminatòries La Salle Tarragona, el Cornellà i el Vilanova han pres la davantera contra els seus rivals.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×