Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
10 Maig 2015 a 08:00

Casal Gent Gran

Casal Gent Gran // Foto: Joan Murcia

Casal Gent Gran // Foto: Joan Murcia

El Casal de Gent Gran de Cerdanyola, està annexat a la residència i és gestionat per l’ICASS. Aquest equipaments tenen per objectiu el benestar de la gent gran, tot promovent el civisme o les relacions personals entre d’altres. Es troba situat a l’Avinguda Lesseps.

Des del Cerdanyola Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Cerdanyola del Vallès o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia (indicant la ciutat). Les podeu enviar a fotolectors@catalunyainforma.com.

Switch to mobile version