Autor Futbol
11 maig 2015 a 12:00

El Cerdanyola s’acomiada de la Bòbila amb un cop dur

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

Els de Toni Carrillo encaixen una golejada contra el campió de Tercera, l’Ascó

Cerdanyola-Ascó

El Cerdanyola ja no jugarà més a la Bòbila // Foto: Mireia Sanz-CFC

CERDANYOLA DEL VALLÈS FC 0-4 FC ASCÓ

No va ser el comiat somiat per un camp que ha viscut moments històrics de la història recent del club. El Cerdanyola va caure de forma contundent contra el flamant campió de Tercera, l’Ascó, en un matx en el que no va tenir gairebé opcions contra un equip que va anar per feina. Val a dir que Toni Carrillo tenia moltes baixes i va haver alinear molts suplents. A més, va donar minuts a alguns jugadors del filial.

L’Ascó, que arribava a la Bóbila jugant-se el primer lloc de la lliga, va posar fil a l’agulla i es va avançar aviat. Tretze minuts va trigar el pitxitxi asconenc Asier Eizaguirre en obrir la llauna amb un golàs de falta indirecta. Poques ocasions al primer temps, però totes molt clares. Arranz ho provava de vaselina i el porter visitant Sergi Fuertes feia una espectacular volada per evitar el gol. Poc després, Taranilla ho provava des de lluny i el xut marxava fora per poc. El matx arribava amb un 0-1 al descans i als darrers 20 minuts l’Ascó va marcar tres gols que van matar el partit del tot: Taranilla, Virgili i de nou Taranilla col·locaven el definitiu 0-4.

Final a una etapa

Amb aquest resultat i la festa asconenca pel títol de lliga assolit s’acaba una etapa de la història del Cerdanyola FC. El club verd i blanc deixa enrere vuit anys a la Bòbila en els que ha viscut tres ascensos de categoria: de Primera Regional a Preferent, de Preferent a Primera Catalana i de Primera Catalana a Tercera Nacional. Enrere queda també un camp conegut per les seves reduïdes dimensions (cosa que no agradava a ningú que el visitava) i per la gran pressió que feien els aficionats.

L’any vinent començarà una il·lusionant etapa a Fontetes tal i com assegura Toni Carrillo, però abans toca acabar la temporada a l’altra Bòbila de Tercera Divisió, el camp del Gavà. El Cerdanyola visitarà als del Baix Llobregat ja salvats, però amb coses en joc per part local: allunyar-se de la zona baixa per evitar els possibles descensos compensats.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×