Autor Futbol
4 maig 2015 a 12:00

El Cerdanyola assalta Nou Barris

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

Els de Toni Carrillo són el segon equip que guanyen al camp de la Montañesa

Montañesa-Cerdanyola

Cerdanyola i Gavà són els únics equips que han guanyat a Nou Barris // Foto: Mireia Sanz-CFC

CF MONTAÑESA 2-3 CERDANYOLA DEL VALLÈS FC

El Cerdanyola va convertir-se ahir en el segon equip en arrencar tres punts de la sempre complicada bombonera de Nou Barris. Gran victòria dels nois de Toni Carrillo per 2-3 contra una Montañesa que es troba en la mateixa situació que els vallesans: mitja taula, salvats i sense jugar-se res en les jornades que queden fins el final. En un partit molt disputat la victòria va tenir color blanc i verd i va haver-hi emoció fins el final.

Fins al descompte del primer temps no es va moure el marcador, però quan ho va fer no va parar de girar. Infante avançava al Cerdanyola al minut 44 i a la jugada següent Pedro García empatava des del punt de penal. A la represa, Quim Solano trigava només un minut en posar per davant de nou als de Carrillo i el partit entrava en una fase d’empenta local i aferrissada defensa visitant. A 10 minuts del final Josu va fer el gol de la tranquil·litat pels de Carrillo. Una tranquil·litat que no va trencar Rubén Giménez tres minuts més tard quan va escurçar diferències.

Partit especial a la Bòbila

Diumenge el Cerdanyola jugarà el darrer partit a casa de la temporada contra l’Ascó, que es juga el liderat i el fet de disputar el playoff d’ascens a Segona B com a campió del grup V de Tercera. Serà un partit molt especial pel club vallesà ja que serà l’últim que disputi a la Bòbila. L’any vinent s’instal·laran definitivament a Fontetes i deixaran enrere un camp en el qual han viscut tres ascensos de categoria i dues temporades a Tercera.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×