Autor Societat
30 Maig 2015 a 20:15

El foc ha afectat totalment una nau de tractament de teixits i una discoteca en desús

A les 19.15 hores, ja l’han pogut donar per controlat. A hores d’ara, continuen remullant i treballant en les tasques d’extinció

unnamed-1

 

L’incendi ha afectat totalment una nau d’uns 500 m2 dedicada al tractament de teixits situada  al número 8 del carrer Molí de Ripollet  i s’ha propagat a la nau del costat, una discoteca en desús que també ha quedat totalment afectada ensorrat-se la teulada. També ha patit danys una tercera nau contigua a la indústria de teixits a causa del fum i la temperatura.

Al lloc, hi han treballat 19 dotacions dels Bombers de la Generalitat (3 autoescales, 9 vehicles d’aigua, 4 de comandament, 1 ambulància del Grup d’Emergències Mèdiques i 2 vehicles de suport) que han pogut confinar l’incendi poc abans de les 17.30 hores, evitant que el foc es propagués a més naus

A hores d’ara,  continuen remullant i treballant en les tasques d’extinció tot i que a les 19.15 ja l’han pogut donar per controlat.

no hi ha hagut cap persona afectada ja que en el moment de l’incendi no hi havia activitat industrial a la nau afectada, ni a les naus contigües

Encara i treballen, a part dels Bombers, patrulles dels Mossos d’Esquadra i efectius de la Policia Local fent control d’accessos a la zona i tres ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) en caràcter preventiu així com efectius de Protecció Civil.

Switch to mobile version