Autor Economia
2 Maig 2015 a 14:00

El president de PIMEC ha valorat positivament els resultats econòmics

També destaca que PIMEC ha auditat els seus comptes sense salvetats

Balanç PIMEC // Imatge cedida per PIMEC

Balanç PIMEC // Imatge cedida per PIMEC

El president de PIMEC, Josep González, ha fet balanç, aprofitant l’Assemblea General de l’entitat, del 2014 davant dels mitjans de comunicació per explicar les principals accions que ha dut a terme la patronal. Ha valorat positivament els resultats econòmics i de l’evolució dels socis ja que PIMEC compta amb 110.000 pimes sòcies.

El president de PIMEC ha destacat que, un any més, PIMEC ha auditat els seus comptes sense salvetats. González afirma: És una norma autoimposada per garantir la transparència i la imatge fidel dels estats comptables financers. Per això, presentem l’informe de la firma auditora sense salvetats, com ja és habitual”. A més, ha anunciat que durant l’Assemblea General s’aprovaran canvis en els Estatuts de PIMEC, un d’ells, en el cas que s’aprovi, que el mandat del president de l’entitat no podrà durar més de vuit anys.

També, ha assenyalat l’acte empresarial reivindicatiu Diguem prou com una de les accions més destacades de l’any i ha afegit: “Ha servir perquè la patronal ja estigui col·laborant en diverses taules de treball amb els governs de la Generalitat i central per tal d’accelerar el procés de reformes que es recull en el Manifest de les pimes i els autònoms en contra de les polítiques que dificulten la sortida de la crisi.

Josep González ha valorat el context econòmic i l’estat de les pimes a Catalunya deixant palès que hi han raons per ser optimistes. Entre els motius assenyalats, destaca: El creixement del PIB estarà impulsat pel consum privat intern i la inversió, i que la previsible correcció del preu del carburant fa pensar que tindrem una inflació positiva propera a zero; al març s’han acumulat 21 mesos de caiguda interanual del nombre d’aturats registrats, i segueixen creixent les exportacions”.

Switch to mobile version