Autor Cinema, teatre i televisió
8 Maig 2015 a 16:00

El viaje más largo

El Viaje Más Largo

El Viaje Más Largo

Aquesta setmana s’estrena als cinemes el nou film basat en una novel·la de Nicholas Sparks El viaje más largo. Suite Francesa és una adaptació d’una novel·la del mateix nom.  Des de França arriba també la comèdia  Hipócrites. S’estrenen dos films nacionals, un drama A cambio de nada i Sweet Home un film de terror. Des dels Estats Units arriba la comèdia El gurú de las bodes. I des de diferents parts del món arriben tres animacions: La canción del mar,  Minúsculos: el valle de las hormigas perdidas i Meñique y el espejo mágico.

EL VIAJE MÁS LARGO

DRAMA. Dirigida per: George Tillman Jr. Repartiment: Scott Eastwood, Britt Robertson, Alan Aida, Oona Chaplin

Romanç entre Luke, un antic campió de rodeig, i Sophia, una estudiant que vol treballar en món de l’art.

 

SWEET HOME

TERROR. Dirigida per: Rafa Martínez. Repartiment: Ingrid Garcia Jonsson, Bruno Sevilla, Oriol Tarrida, Eduardo Lloveras

Una parella decideix passar una nit romàntica a un pis d’un edifici semiabandonat. Durant la nit descobreixen que uns homes encaputxats han matat l’única persona que quedava a l’edifici. La parella es converteix en el nou objectiu dels assassins.

 

A CAMBIO DE NADA

DRAMA. Dirigida per: Daniel Guzmán. Repartiment: Miguel Herrán, Antonio Bachiller, Luis Tosar, María Miguel

Darío, un noi de 17 anys, gaudeix de la vida amb la companyia del seu veí Luisme. Mantenen una amistat incondicional i junt descobreixen tot el que s’ha de saber de la vida. Darío pateix la separació dels seus pares i escapa de casa.

EL GURÚ DE LAS BODAS

COMEDIA. Dirigida per: Jeremy Garelick. Repartiment: Kaley Cuoco, Josh Gad, Kevin Hart, Alan Ritchson, Olivia Thirby

A menys de dos setmanes de casar-se amb Gretchen, Doug encara no troba un conegut que pugui ser el seu padrí al casament. Al final acaba contractant a Jimmy Callahan per que ocupi aquest paper.

SUITE FRANCESA

DRAMA. Dirigida per: Saul Dibb. Repartiment: Michelle Williams, Matthias Schoenaerts, Kristin Scott Thomas, Sam Riley

Durant l’ocupació alemanya de l’exèrcit nazi a França succeeix un romanç entre Lucile, una pagesa francesa que té el seu marit com a presoner de guerra, i un soldat oficial alemany.

HIPÓCRATES

COMEDIA. Dirigida per: Thomas Litti. Repartiment: Vincent Lacoste, Reda Kateb, Félix Moati, Jacques Gamblin

Benjamin esta destinat a ser un gran doctor, però la seva primera experiència com a metge resident a un hospital on treballa amb el seu pare no surt com ell esperava. La pràctica es transforma d’una forma més complexa del que esperava.

LA CANCIÓN DEL MAR

ANIMACIÓ. Dirigida per: Tomm Moore.

La història del viatge a casa de l’últim Nen Foca. Després de la desaparició de la seva mare, Ben i Saoirse són enviats a viure amb la seva àvia a la ciutat. Quan decideixen tornar a casa prop del mar el seu viatge comença a convertir-se en una carrera a contratemps a mesura que comencen a endinsar-se dins el món que només Ben coneix per les llegendes que la seva mare li explicava.

MINÚSCULOS: EL VALLE DE LAS HORMIGAS PERDIDAS

ANIMACIÓ. Dirigida per: Thomas Szabo, Hélèn Giraud.

Adaptació cinematogràfica de la sèrie televisiva d’animació “Minuscule”. En el tranquil bosc, les sobres d’un pícnic abandonades són la causa de l’inici d’una guerra entre dos tribus de formigues. En joc esta una caixa de sucre.

MEÑQUE Y EL ESPEJO MÁGICO

ANIMACIÓ. Dirigida per: Ernesto Padrón

Un petit pagès, tot i la seva falta de forma física s’ofusca a treure la seva família de la pobresa. La seva situació empitjora a causa d’una plaga d’insectes que destrueixen la seva collita. Meravellosament la màgia arribarà per ajudar-lo.

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version