Autor Societat
2 Maig 2015 a 17:30

Festes del Roser de Maig, amb intensitat al carrer

Fotogaleria

Els gegants, que enguany compleixen 25 anys, els dansaires de l’esbart, els diables, i les sardanes, totes les expressions de cultura popular han començat ja a ocupar els carrers i demà, diumenge, faran festa grossa amb la diada castellera, les mostres i exhibicions de ball i, sobretot la trobada de gegants. Cerdanyola viu amb intensitat el Roser, com demostren actes multitudinaris, el pregó, els focs d’artifici, la desfilada de models, el concert de comiat de l’orquestra Plateria o l’espectacular festa del Holi, d’aquest matí al Parc Xarau. Demà més, amb una cursa de cavalls al mateix parc, inclosa a darrera hora. Dins les festes modernistes, el Museu d’Art, que fa jornada de portes obertes avui i demà, exposa un vestit de la Dama de la Tulipa, creat pel modista local Ignasi Grau i hi ha cercaviles als carrers.

[wzslider autoplay=”true”]

Switch to mobile version