Autor Economia
2 Maig 2015 a 18:00

La Generalitat ha rebut 4.175 sol•licituds d’ajuts per no interrompre els subministraments bàsics

Felip Puig, conseller d'Empresa i Ocupació

Felip Puig, conseller d’Empresa i Ocupació // Foto: Joan Murcia

Durant els últims mesos del 2014 i els primers quatre del 2015, a través del Departament d’Empresa i Ocupació, la Generalitat ha rebut 4.175 sol·licituds d’ajuts per no interrompre els subministraments bàsics, que han suposat un endeutament d’1 milió d’euros.

El conseller Puig, que va ser qui va anunciar la notícia durant la sessió de control al Govern del passat dimecres 29 d’abril, també va avançar que durant el 2014, a través dels Consells Comarcals i els Serveis municipals s’ha atès prop de 48.000 famílies amb uns ajuts extraordinaris de prop de 7 milions d’euros. Puig va recordar que “ningú que compleixi els requisits ha patit talls en els serveis bàsics aquest hivern”.

Durant la seva intervenció, el titular d’Empresa i Ocupació va explicar que ja s’han activat des del mes de gener tallers de formació amb els serveis socials sobre aquest àmbit, s’ha aconseguit que les empreses subministradores incloguin informació per a les possibles persones afectades i que a les pàgines web de la Generalitat es dóna tota la informació necessària.

En resposta a la pregunta del grup parlamentari de Convergència i Unió sobre el balanç del Mobile World Congress, que es va celebrar a Barcelona el passat mes de març, el conseller va assegurar que ha estat molt positiu pel país, i va afirmar que “dóna confiança i reforça el missatge que el país està aprofitant bé les seves oportunitats”.

Switch to mobile version