Autor Societat
2 Maig 2015 a 13:30

La V Mostra d’Entitats de Gent Gran de Cerdanyola se celebrarà el proper 9 de maig

L’activitat està integrada en el Programa de Gent Gran Activa de la ciutat

Cartell de la V Mostra d’Entitats de Gent Gran // Imatge cedida per l'Ajuntament de Cerdanyola

Cartell de la V Mostra d’Entitats de Gent Gran // Imatge cedida per l’Ajuntament de Cerdanyola

La V Mostra d’Entitats de Gent Gran de Cerdanyola és una activitat integrada en les línies estratègiques de “Reconeixement i homenatge a la gent gran ” del Programa de Gent Gran Activa de la ciutat. Se celebrarà el proper dia 9 de maig a la plaça de l’Abat Oliba, des de les 10.30 fins a les 22.30 h. Hi participaran les set entitats municipals de gent gran, la Creu Roja Cerdanyola – Ripollet – Montcada, el Programa Viure i Conviure i l’Ajuntament de Cerdanyola.

La programació s’ha elaborat d’acord amb les propostes fetes per les entitats participants i contempla activitats obertes al públic com taller d’artesania, escacs, risoterapia, tècniques de relaxació, pintura de roba,… També hi haurà exposicions dels treballs fets per les entitats i actuacions de ball en línia, gymball, play-back, recital de poesia, etcètera. La jornada finalitzarà amb l’actuació de l’orquestra “Banda sonora”.

La Mostra se celebra des de l’any 2010 i té com objectiu principal fer d’aparador per tal que la ciutadania conegui els projectes i les activitats que desenvolupen les entitats de gent gran. Es vol portar al carrer, exposar i recolzar la tasca que realitzen les associacions que treballen per al col·lectiu de les persones grans, mostrar les possibilitats de col·laborar-hi i crear un espai de trobada i intercanvi sobre els temes que treballen les entitats.

Switch to mobile version