Autor Societat
7 Maig 2015 a 17:00

Montcada comptarà amb quatre noves parades d’autobús

Ampliaran la connexió amb l’institut La Ribera i l’escola Font Freda

Montcada comptarà amb quatre noves parades d'autobús

Montcada comptarà amb quatre noves parades d’autobús // Imatge del web de l’Ajuntament de Montcada

A partir d’avui Montcada comptarà amb quatre parades més. Les noves parades permetran un accés més proper als centres educatius de l’institut La Ribera i a l’escola Font Freda.

L’alcaldessa de Montcada i Reixac, M. Carmen Porro, ha afirmat que “aquesta decisió d’ampliar les línies existents amb dues noves parades respon a la demanda de molts veïns i veïnes que volien un accés més proper als dos centres educatius”.

Els autobusos metropolitans que circulen per l’interior del municipi es podran aturar en dues parades que connectaran amb el centre de secundària La Ribera. Una està situada a l’avinguda de la Ribera, a l’altura del carrer Larramendi, en sentit Mas Rampinyo, on es col·locaran. L’altra, en sentit Can Sant Joan, està ubicada al carrer Provença. Aquestes dues noves parades s’afegeixen a les ja existents de les línies d’autobusos 96, 103, 155, N3, B12 i B18.

En el cas de l’escola Font Freda, les noves parades s’han situat en els dos sentits de la línia al camí de la Font Freda, a l’altura del carrer Girona. Aquestes parades només afecten a la línia 155.

Switch to mobile version