Autor Economia
8 Maig 2015 a 13:30

Pimec organitza la IVa edició del programa “Accelera el Creixement” de suport a les empreses

Serà el proper 12 de maig al Parc Tecnològic del Vallès

pimec

PIMEC // Imatge cedida per pimec

El proper dia 12 de maig a les 10h Pimec Vallès Occidental ha organitzat una jornada gratuïta d’assessorament a les empreses. La IVa edició del programa Accelera el Creixement es farà al Parc Tecnològic del Vallès (avinguda Parc Tecnològic, 3 Cerdanyola) .

L’objectiu del programa és donar suport a les empreses que estan interessades a identificar els factors d’èxit de la seva activitat i estructurar un full de ruta per tal de desenvolupar àrees clau com la comercialització, l’equip directiu, la internacionalització i la innovació.

El projecte ofereix a cada participant 70 hores d’assessorament i acompanyament especialitzat per definir un pla de creixement, amb un tutor individualitzat al llarg dels vuit mesos que dura el programa. Es seleccionaran 50 empreses de la província de Barcelona per formar part d’aquesta iniciativa.

Accelera el Creixement va adreçat a pimes de més de tres treballadors, cinc o més anys de trajectòria empresarial, amb centre de decisió a la província de Barcelona, i que vulguin invertir en el seu creixement. Per participar de la Jornada cal inscriure’s ja que les places són limitades.

Programa
09.45h. Acreditacions
10.00h. Benvinguda
Sr. Francisco Ortiz, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola
Sr. Francesc Martos, conseller delegat del Parc Tecnològic del Vallès
Sr. Francesc Elias, president de Pimec Vallès Occidental
10.15h. Objectius del Programa. Qui pot participar?
Sra. Núria Añón, representant del Programa de la Diputació de Barcelona
10.30h. El Programa: Metodologia i Calendari
Sra. Annabel Cuatrecases de PIMEC, representant del Programa de PIMEC
Experiències d’edicions anteriors
11 h. Preguntes i Comentaris

Switch to mobile version