Autor Economia
10 Juny 2015 a 11:30

ADE Vallès renova la junta directiva

L’amplia a 10 integrants i Blanca Moreno assumeix la presidència

ADE Vallès junta directiva

La nova junta directiva d’ADE Vallès // Imatge cedida per ADE Vallès

L’Associació de Directives i Empresàries ADE Vallès ha renovat la junta directiva. A partir d’ara estarà integrada per 10 dones empresàries, professionals lliberals i directives de la comarca que sumen al repte de tirar endavant la seva pròpia carrera el de donar visibilitat a la tasca empresarial desenvolupada per les dones.

L’entitat també ha confirmat en el càrrec de presidenta a la consultora i sociòloga Blanca Moreno, en substitució de la directiva cerdanyolenca Montse Vilamitjana, que continuarà a la junta com a vocal. La nova junta s’ha constituït aquest mes en una reunió celebrada al Parc Tecnològic del Vallès i està formada per Mònika Blasco i Eva Fontanet en el càrrec de vicepresidentes, Sandra Llano i Silvia Monje com a tresorera i secretaria respectivament i les vocals Montse Vilamitjana, Silvia Trabalón, Carme Mitjans, Maria Àngels Morral i Susana Antequera.

Consolidar la marca, objectiu de la nova junta

Fundada el 2012, l’associació vallesana treballa per incrementar la visibilitat de les dones directives, empresàries i professionals, fomenta la seva presència en taules de debat i ponències, en mitjans de comunicació especialitzats i impulsa la igualtat en els consells d’administració d’empreses.

ADE Vallès organitza de forma habitual trobades i intercanvis professionals entre dones així com sessions formatives o actes lúdics per a les sòcies de l’entitat. Entre els objectius fixats pel curs 2015-2016 la nova junta planteja incrementar les accions estables: “Volem consolidar l’associació en la zona de Cerdanyola, Sant Cugat i Sabadell”, explica la presidenta Blanca Moreno.

Switch to mobile version