Autor Noticies
15 Juny 2015 a 10:00

Aquesta setmana no et perdis…

Dilluns 15 i dimarts 16 de juny

Contagio

Contagio

Dilluns

Antena 3

A les 21:45h Edurne anirà a El Hormiguero

La cantant visitarà el plató de Pablo Motos per explicar com va ser el seu pas per Eurovisión i parlar sobre el seu nou àlbum

TVE

A les 22:30h cine amb 12 Trampas

Estrenada l’any 2009 sota la direcció de Renny Harlin i amb la interpretació de John Cena, Steve Harris i Ashley Scott

Quan el detectiu de la policia de Nova Orleans, Danny Fisher, impedeix que un conegut lladre, Miles, després d’haver donat un cop, s’escapi amb un botí de diversos milions de dòlars, la núvia del delinqüent mor de forma accidental. Després d’haver-se evadit de la presó, tan privilegiada posa en escena la seva venjança, escarnint a Danny, fent-li víctima d’una sèrie de treballs i sotmetent-li a uns enigmes de solució gairebé impossible… 12 paranys…

La 2

A les 22:05h cine amb La verbena de la Paloma

Estrenada l’any 1963 sota la direcció de José Luis Sáenz de Heredia i amb la interpretació de Vicente Parra, Miguel Ligero i Mercedes Vecino

En un barri de Madrid viuen i treballen en un comerç dues belles noies, Susana i Casta, a les quals corteja un madur boticari, don Hilarión. No obstant això disgusta a Julián, que està enamorat de Susana. Quan arriba el dia de la Revetlla de la Paloma, ambdues noies decideixen acompanyar a don Hilarión.

——————————————

Dimarts

La Sexta

A les 22:30h cine amb Contagio

Estrenada l’any 2011 sota la direcció de Steven Soderbergh i amb la interpretació de Matt Damin, Kate Winslet, Laurence Fishburne

Quan Beth Emhoff torna d’un viatge de negocis a Hong Kong, no sap que li queda poc temps de vida. Està contagiada d’un estrany virus que matarà a milions de persones en el termini d’uns pocs mesos. Una vegada morta, el seu marit Mitch descobreix que és immune i que ha de cuidar de la seva filla adolescent.

Antena 3

A les 21:45h Jorge Lorenzo anirà a El Hormiguero

El campió del món de motociclisme visitarà el plató de Pablo Motos per parlar sobre la temporada

La 2

A les 22:00h cine amb El último cuplé

Estrenada l’any 1957 sota la direcció de Juan de Orduña i amb la interpretació de Francisco Mario de Bustos, Enrique Vera i Rafael Tamarit

Barcelona, anys cinquanta. María Luján, un antic estel dels coples, actua en El Molino, ja oblidada pel seu públic. Una nit acudeix a veure-la el seu primer empresari i antic amant, Juan Contreras, i l’artista evoca per a ell la història de la seva vida, des dels començaments en els anys deu, quan formava part del conjunt de coristes en el madrileny Teatre de la Zarzuela.

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version