Autor Cinema, teatre i televisió
22 Juny 2015 a 10:00

Aquesta setmana no et perdis…

Dilluns 22 i dimarts 23 de juny

El increíble Hulk

El increíble Hulk

Dilluns

TV3

A les 21:54h Entrevista al President de la Generalitat Artur Mas

Coincidint amb el canvi de govern, després del trencament de la coalició entre CDC i UCD Mónica Terribas entrevistarà al President de la Generalitat.

La Sexta

A les 22:30h cine amb Extant

Sèrie estrenada l’any 2014 creada per Mickey Fisher i interpretada per Halley Berry, Pierce Gagnon, Goran Visnjic

L’astronauta Molly Woods es marxa a l’espai en una missió de 13 mesos en solitari… i no torna sola.

Antena 3

A les 21:45h José Luis i Manuel els bessons de Pekin Express aniran a El Hormiguero

Dos dels aventurers més divertits i polèmics del programa Pekin Express visitaran el plató de Pablo Motos per parlar de l’experiència viscuda

TVE

A les 22:30h cine amb El increïble Hulk

Estrenada l’any 2008 sota la direcció de Louis Leterrier i amb la interpretació d’Edward Norton, Liv Tyler i Tim Roth

El fugitiu Doctor Bruce Bàner intenta desesperadament trobar una cura per a la radiació gamma que ha enverinat les cèl·lules del seu organisme transformant-li en Hulk quan es troba en estats d’estrès i irascibilitat. Viu contínuament amagat i allunyat del seu amor, Betty Rose, la filla del seu enemic, el general Thunderbolt Ross, i la maquinària militar comandada per aquest per a la seva captura. Però un formidable enemic, L’Abominació, amb facultats destructives encara majors que les d’Hulk, apareixerà en escena per complicar encara més les coses…

Podeu llegir la crítica a: http://terrassainforma.com/2015/06/critica-cinematografica-el-increible-hulk/

La 2

A les 22:00h cine amb Los cuatro robinsones

Estrenada l’any 1939 sota la direcció de Eduardo García Maroto i amb la interpretació de Luis Bellido, Leonor Fábregas i Pepe Gallego

Quatre amics casats, molt juganers, fan creure a tots que han emprès un viatge a les illes Columbretes, però la veritat és que han viatjat a Andalusia per celebrar una festa en un mas amb una coneguda artista. L’atzar fa que el vaixell que anava a aquestes illes naufragui i tot el passatge s’ofegui. Per salvar la seva reputació, els quatre amics decideixen posar rumb a les illes i des d’allí enviar un missatge en el qual comuniquen que estan vius.

——————————————

Dimarts

TV3

A les 22:40h cine amb El truc final

Estrenada l’any 2006 sota la direcció de Christopher Nolan i amb la interpretació de Hugh Jackman, Christian Bale, Michael Caine i Peper Perabo

A Londres, a la fi del segle XIX, una època en la qual els mags eren els ídols més aclamats, dos joves il·lusionistes es proposen aconseguir la fama. El sofisticat Robert Angier  és un consumat artista, mentre que el tosc i purista Alfred Brodin és un geni creatiu, però manca de l’habilitat necessària per executar en públic les seves màgiques idees. Al principi són companys i amics que s’admiren mútuament. No obstant això, quan el millor truc ideat per tots dos fracassa, es converteixen en enemics irreconciliables: cadascun d’ells intentarà per tots els mitjans superar a l’altre i acabar amb ell. Truc a truc, espectacle a espectacle, es va forjant una feroç competició que no té límits.

Podeu llegir la crítica a: http://terrassainforma.com/2014/08/critica-cinematografica-el-truco-final-el-prestigio/

La Sexta

A les 22:30h cine amb Tron Legacy

Estrenada l’any 2010 sota la direcció de Joseph Kosinski i amb la interpretació de Garret Hedlund, Jeff Bridges, Olivia Wilde i Michael Sheen

Quan Sam Flynn, un expert programador de 27 anys, investiga la desaparició del seu pare, Kevin Flynn, es troba de sobte immers en un perillós i salvatge món surrealista, un món paral·lel on el seu pare ha viscut durant 25 anys. Amb l’ajuda d’una jove, pare i fill emprenen un viatge a vida o mort, a través d’un sofisticat univers cibernètic.

Antena 3

A les 21:45h Carlos Sainz anirà a El Hormiguero

El pilot de la Fórmula 1 que ha debutat aquesta temporada visitarà el plató de Pablo Motos per parlar sobre l’experiència a les pistes

La 2

A les 22:00h cine amb Manolo guardia urbano

Estrenada l’any 1956 sota la direcció de Rafael J. Salvia i amb la interpretació de Manolo Morán, Antonio Riquelme i Luz Márquez

Després de 20 anys de matrimoni, el popular agent de tràfic Manolo Martínez, que presta servei a la madrilenya plaça de Cibeles, i la senyora Dolores, tenen el seu primer fill, la qual cosa causa una revolada entre amics i coneguts. Alhora, la filla adoptiva de Manolo, Paloma, dubte entre l’amor de Rafael, el dependent de la tenda d’ultramarins que vol fer-se torero per conquistar-la, i Armant, un periodista sense escrúpols; un vell coronel, que va combatre en la guerra de Filipines, vol que el festeig fúnebre del seu enterrament passi per Cibeles; el violinista Orfeu, massa aficionat a l’alcohol, somia amb reviure els seus vells triomfs i don Andrés, dedicat a l’estudi de les travesses, encerta els 14 resultats quan menys ho espera.

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version