Autor Bàsquet
9 juny 2015 a 14:00

El cadet del CBF Cerdanyola es proclama campió de Catalunya

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

Superioritat total als dos partits de la fase final

Cadet Cerdanyola BF

Les campiones amb el seu trofeu // Imatge del web del CBF

 

CBF CERDANYOLA 78-58 LA SALLE TARRAGONA (semifinal)

Semifinals de Copa Catalunya. Les vallesanes les afrontaven després de fer fora l’Uni Girona sense gairebé despentinar-se, així que partien amb el cartell de favorites a priori. I així va ser que van respondre amb escreix i amb un festival anotador per classificar-se per disputar el títol. El 78-58 final va fer justícia al que es va veure sobre el parquet.

Les de Marta Rosanas van encarrilar aviat el triomf amb un 22-12 al primer quart. A partir d’aquí el matx va anar coll avall totalment i el 47-21 a la mitja part es va fer pràcticament insalvable per les tarragonines. A la segona part la història va ser la mateixa i sobretot als darrers minuts la preocupació cerdanyolenca va ser la de que passéssin els minuts sense incidències destacables de cara a la final. Una final en la que esperaria el Joventut de Badalona, classificades després de derrotar amb certs problemes al CB Granollers per 47-41.

CBF CERDANYOLA 58-32 JOVENTUT DE BADALONA (final)

I el títol va caure després de superar amb escreix de nou a la Penya. Molt bon ambient a la graderia amb dues aficions molt sorolloses i primera cistella vallesana per posar-se per davant. A partir d’aquí les de Rosanas van manar sempre al partit i el marcador al descans era un incontestable 31-20. Encara estava el matx obert a qualsevol sorpresa, però el Cerdanyola es trobava un esglaó per sobre de les badalonines. Finalment, el títol va caure del costat vallesà per un altre marcador contundent: 58-32.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×